Pinksterweekend - Veluwe

27 mei - 29 mei 2023

De Veluwe is adembenemend. De golvende landschappen. De verkwikkende boslucht. Hier rondwandelen heeft een positief effect op je gemoed.

Vanaf 329,-

Ontspannen sfeer met gezelligheid en lekker eten.

Samen genieten van leuke activiteiten.

Lekker wandelen en fietsen in de natuur.

Zaterdag

De deelnemers arriveren geleidelijk vanaf 15.00 uur. Ze ontmoeten elkaar, sommigen voor het eerst, en genieten van een gezellig samenzijn in de Patio. Petra heet iedereen van harte welkom. Geen zorgen als je wat later aankomt; er zijn genoeg leuke activiteiten in de omgeving, zoals wandelen of de omgeving verkennen op je eigen manier.

Om 19.00 uur staat er een verrukkelijk driegangendiner voor je klaar, waarvan je samen kunt genieten. Na het diner is het tijd om elkaar beter te leren kennen door middel van vraagkaarten, gezellig borrelen en een sfeervolle avond doorbrengen. Vergeet niet je favoriete spelletjes mee te nemen, zodat we samen een leuke tijd kunnen beleven in de bar.

Zondag

Tussen 8.30 en 10.00 uur geniet je van het ontbijt. Om 10.15 uur start de begeleide 8 km wandeling door Gerven met Petra, waar we karakteristieke boerderijen en landschapskenmerken ontdekken. Er is een pauze met een drankje en lekkers.

Na de lunch om 13.00 uur, is de middag vrij in te vullen. Bezoek bijvoorbeeld Spakenburg, maak een fietstocht langs het Veluwemeer of ontdek Putten en Landgoed Schovenhorst. Ontspannen kan in de sauna of het zwembad van het hotel.

Om 19.00 uur is er een driegangendiner, gevolgd door een gezellige avond in de bar vanaf 20.30 uur met hapjes, drankjes en spelletjes.

Maandag

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt tussen 8.30 en 10.00 uur. Om 10.15 uur verzamelen we bij de auto’s om samen naar de startplek van de wandeling in Putten te rijden. Om 10.30 uur start de door Petra begeleide wandeling van ongeveer 8 km over het prachtige landgoed Oldenaller, met een gevarieerde route door bossen, langs het kasteel en over uitgestrekte heidevelden.

Onderweg pauzeren we bij de schaapskooi om even uit te rusten en te genieten van een drankje en wat lekkers (let op: er zijn geen horecafaciliteiten). Na deze verkwikkende pauze vervolgen we onze wandeling door het mooie landschap.

Rond 13.00 uur keren we terug naar het hotel voor een smakelijke lunch, waar je kunt napraten over de wandeling en ervaringen kunt delen met je medereizigers. Na de lunch is het rond 14.30 uur tijd om afscheid te nemen van elkaar en te vertrekken, met een hoofd vol mooie herinneringen aan dit bijzondere weekend.

Je verblijf

Ons knusse thuis voor dit avontuur is het 4-sterrenhotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Laat jezelf helemaal tot rust komen in het binnenzwembad, de sauna of het Turkse stoombad, waar reserveren niet nodig is. De gezellige bar nodigt je uit voor een drankje en bij mooi weer is het afgesloten terras de ideale plek om te vertoeven. Onze smakelijke maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant met serre.

De luxueuze hotelkamers zijn ruim opgezet en voorzien van twee comfortabele losse bedden, alsook een badkamer met douche en toilet. Kies voor een eigen kamer of deel er een. Als je een kamer wilt delen, geef dan aan met wie op het formulier. Geen naam ingevuld? Geen zorgen, we koppelen je aan iemand van hetzelfde geslacht. En voor degenen die nog niemand kennen: er zijn altijd gelijkgestemden die net als jij graag een kamer willen delen.

Ontmoet nieuwe mensen

Het belangrijkste doel van Single Events is het bij elkaar brengen van singles die op zoek zijn naar gezelligheid en het opbouwen van vriendschappen. De activiteiten zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk met anderen in contact kunt komen en je snel op je gemak voelt.

Zorgeloze ervaring

Met Single Events hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van maaltijden, overnachtingen of activiteiten. Alles is inbegrepen, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je weekend en het ontmoeten van interessante mensen.

Gevarieerde activiteiten

Het programma van Single Events biedt tal van leuke activiteiten, zoals wandelingen, fietstochten en culturele uitstapjes. De locaties zijn altijd in of vlakbij de natuur, waardoor je even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van een ‘mini-vakantie’-gevoel. 

Ervaringen van singles zoals jij

“Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met een Singles Weekend: het weekend in Eerbeek. Leuke groep, enthousiaste mensen waar ik al snel een leuk en vertrouwd contact mee heb opgebouwd. Genoten in een prachtige, natuurrijke omgeving met vrolijke, enthousiaste mensen. Ik zou zeggen mensen: ben je alleen en zoek je een leuke uitdaging in gezelschap van personen met dezelfde interesse in bijv. natuur, cultuur, etc., schroom dan niet om eens mee te doen. Een echte aanrader!”

Joost

“Weekend Eerbeek was mijn eerste activiteit bij SE. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE!”

Margot

“Single Events is een prima concept als je alleen bent en een nieuwe start wilt maken of met mensen wilt omgaan die in dezelfde situatie zitten. Ik zou zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Probeer het gewoon eens een keer uit. Ga mee wandelen, lekker dansen of doe mee met een ander leuk uitstapje! Relaxed en gezellig! En Petra, complimenten hoor!”

Renata

Ik doe vaak mee met wandelingen en weekenden en kijk er altijd weer naar uit! Zeker na de ervaringen van de vorige wandelingen en weekenden zal de volgende ook weer mooi zijn! Heb inmiddels ook leuke contacten overgehouden aan de weekenden doordat je dan langer met elkaar optrekt. Vooral de weekenden vind ik een aanrader!”

Jean Hans

“Ik heb me heel goed vermaakt. De wandel- en fietstochten tijdens het singlesweekend waren mooi en niet te lang. Super gezellige avonden. Leuke deelnemers en organisatie. Voor herhaling vatbaar!”

Arno

“Wat heb ik een leuk weekend gehad in Eerbeek!  Gezellige mensen, leuke gesprekken, lekker gedanst en heerlijk gegeten. Complimenten voor het personeel en de keuken van het hotel. En uiteraard Petra bedankt voor het organiseren!”

Marijke

Heb je interesse in dit weekend?

Reserveer vrijblijvend je plek

Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag bericht van ons met meer informatie. 

Dit betreft een optionele reservering. 100% vrijblijvend – Je zit nergens aan vast.

Nb. Wil je er echter zeker van zijn dat je een plekje hebt (onze weekenden lopen namelijk vaak snel vol)? Wacht dan niet langer en maak je reservering nu definitief! Boek en betaal hier om direct je plaats veilig te stellen!

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Veelgestelde vragen

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk op loopafstand (ca. 35 m) van bushalte Berenkampweg, bereikbaar met de bus (1,7 km) vanaf NS station Nijkerk. 

Of carpoolen is ook mogelijk. Je vinkt op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen en je ontvangt de maandag voor het weekend een carpoollijst met overzicht van deelnemers met en zonder auto, voornaam, woonplaats en telefoonnummer. Je kunt dan eventueel carpoolafspraken maken. Altijd iemand in de buurt of iemand die je ergens wil oppikken bij een station of bushalte!

Ontdek Spakenburg aan de Zuiderzee met zijn rokerijen, visserswoningen en authentieke haven. Bezoek het scheepstimmerwerf, Museum Spakenburg en de zaterdagse weekmarkt.

Wandel door het historische Nijkerk, bewonder monumenten en pakhuizen, en bezoek Museum Nijkerk. Verken Stoomgemaal Arkemheen en fiets door de Arkemheense polder langs het Veluwemeer.

In het Veluwse Putten vind je Landgoed Schovenhorst met zijn bomentuinen en de 40 meter hoge Bostoren. Wandel over Klompenpaden en informeer bij het hotel naar wandel- en fietsroutes.

Soms wel, soms niet. Soms meer mannen, soms meer vrouwen. Het is altijd afwachten. Maar wel altijd gezellig! En daar gaat het tenslotte om. 

De meeste deelnemers van de Single Events weekenden zijn single mannen en vrouwen tussen de 45 en 69 jaar. Maar ook wat ouder en jonger komt voor. En tja, wat is leeftijd? Je bent zo jong of oud als je je voelt toch? Het zijn vooral mensen die actief zijn en houden van gezelligheid. 

De meeste mensen komen net als jij alleen.

Veel mensen vinden dit, net als jij mogelijk, spannend. Maar we horen vaak dat dit nergens voor nodig was.

Tijdens de weekenden van Single Events wordt je goed opgevangen door de gastvrouw. Maar ook worden makkelijk contacten gelegd met mensen die al vaker zijn geweest. Omdat iedereen alleen komt zijn de mensen vaak heel open, je hebt snel contact met elkaar en voelt je al snel op je gemak, ook omdat het gelijkgestemden zijn. 

De mensen staan altijd open om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen een leuke tijd te hebben.

En mensen die eenmaal geweest zijn komen daarna graag weer terug, omdat het zo gezellig en laagdrempelig was. En als je vaker komt heb je ook een grotere kans dat je bekenden tegenkomt die je al op een vorig single uitje bent tegengekomen.

Je bent niet de enige! Net als jij zijn er altijd meer mensen die voor de eerste keer komen naar een weekend.

Juist omdat de mensen alleen komen en vaak ook niemand kennen, staan ze open voor contact. De sfeer is altijd erg relaxed! Je wordt goed opgevangen door andere mensen die al vaker zijn geweest en bij Single Events door onze gastvrouwen/ – heren.

Je maakt makkelijk en contact en mensen voelen zich vaak snel op hun gemak. Je zult het merken. 

Ja, er ontstaan ook vriendschappen en relaties.

Zo groeien contacten vaak uit. Worden nieuwe afspraken gemaakt.

Singles vinden stapmaatjes, wandelmaatjes, eetmaatjes en vriendengroepjes.

Vriendschappen ontstaan en nieuwe liefdes bloeien op.

Als je op tijd boekt kun je altijd een kamer voor jezelf boeken! Kies je voor een gedeelde kamer dan delen je in bij iemand van je geslacht. Met ieder een eigen bed. 

– Actieve singles met brede interesses. Van actief en uitgaan tot spiritueel.

– Andere alleenstaanden die sociaal actief en ondernemend zijn. 

– Singles, die andere singles, gelijkgestemden willen ontmoeten.

– Singles die open staan voor nieuwe contacten.

– Alleenstaanden die genoeg vrienden hebben, maar vaak met relatie.

– Singles die andere singles willen ontmoeten (en wie weet een date of nieuwe relatie).

Mijn naam is Petra Haarman, oprichter van Single Events. Sinds 2009 organiseer ik wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor de wat oudere alleenstaanden. 

Hoe ontstond Single Events?

Omdat ik zelf single was en nieuwe mensen wilde leren kennen, organiseerde ik in juni 2009 een borrelavond voor singles in Arnhem.

Dit was met zo’n vijftig single bezoekers direct al een groot succes! Ik zocht op dat moment werk en had de smaak te pakken, dus ik ging wekelijks singlecafés  en wandelingen organiseren  voor alleenstaanden in Arnhem en vele andere steden. Dit werd een groot succes en zo creëerde ik zelf een nieuwe baan!

Het enthousiasme onder de bezoekers was groot en al snel kwamen daar weekendjes weg bij voor singles met Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren en zeilweekenden met Hemelvaart.

Ook nu zijn de weekenden nog steeds gezellig en druk bezocht, vandaar dat er nu meer weekenden zijn door het jaar heen!

Leuk je op een weekend te ontmoeten! Graag tot dan!

  • Omdat ze nieuwe mensen willen leren kennen, buiten hun eigen vriendenkring
  • Omdat ze net verhuisd zijn.
  • Omdat hun relatie over is of hun partner is overleden.
  • Omdat ze nieuwe activiteiten willen beleven en ontdekken.
  • Omdat ze dingen samen willen doen,  leuker dan alleen.
  • Of juist omdat ze dingen willen doen die je niet zo snel alleen doet. 
  • Omdat ze klaar zijn met daten en liever ontmoeten in real life, relaxter en effectiever dan daten.
  • Omdat ze toe zijn aan een nieuwe relatie.