Voorjaar in het Land van de Peel

23 - 25 februari 2024

Dit weekend verblijven we in een charmant groepshuis in het Land van de Peel, vlakbij het bedevaartsplaatsje Handel. Alles inclusief!

Vanaf 359

Ontspannen sfeer met gezelligheid en lekker eten.

Samen genieten van leuke activiteiten.

Lekker wandelen en fietsen in de natuur.

Vrijdag

Vanaf 16.00 uur wacht een warm onthaal met koffie, thee en lekkernijen (latere aankomst is ook prima), gevolgd door een gezellige borrel en kennismaking en eventueel een wandeling rondom de plas.

Rond 19.00 uur schuiven we aan voor een heerlijke warme maaltijd. De avond wordt gevuld met borrelen en kennismaken aan de hand van kennismakingskaarten. Verder is er muziek en wordt er vaak gedanst of spelletjes gespeeld voor een sfeervol samenzijn.

Zaterdag

We starten met een heerlijk ontbijt gevolgd door een ontspannen wandeltocht van circa 8 km Handel. We lopen door de bossen, langs de Ossenkapel, Natuurcentrum de Specht met moerassige weide, de Landmeerse Loop met stroomversnellingen (je waant je in de Ardennen!) en een 240 jaar oude beuk1  

Terug in ons huis genieten van een heerlijke lunch met warme soep.

s ‘middags bezoeken we het nabijgelegen dorpje Handel, het oudste Maria-bedevaartsoord in Noord-Brabant, met bedevaartkerk. Steek een kaarsje op in de Mariakapel en wandel door het Processiepark.  Of blijf lekker ’thuis’ met een boek bij de open haard of een goed gesprek.  Je volgt je eigen programma, niets moet alles mag. Nb. De meeste deelnemers doen meestal mee met het hele programma.

Bij (heel) slecht weer passen we de routes of het programma aan.

Na de borrel samen gourmetten, gevolgd door een gezellige avond met spelletjes en muziek. Neem eventueel je favoriete spelletjes mee! Er wordt ook vaak gedanst op de lekkerste ’70s till Now dansmuziek!

Zondag

Na het ontbijt vertrekken we voor een wandeling (circa 8 km) door het schilderachtige Landgoed Groote Slink, met slingerpaden, vijvers en hoogteverschillen. We verkennen ook Landgoed Bunthorst met zijn akkers en lanen en Landgoed De Krim, met natte heide, vennen en een echte pingo. We lopen in een rustig tempo met halverwege een pauze.

Rond 13.30 uur keren we terug naar het huis voor de lunch. Omstreeks 15.00 uur nemen we afscheid en vertrekken we.

Luxe vakantiehuis

Verblijf in een luxe vakantiehuis gelegen in het buitengebied, tussen weilanden en natuur, vlakbij Handel. Geniet van een sfeervolle woonkamer met houtkachel, zithoek en eethoek. 

De slaapkamers bieden twee of vier (1 kamer) comfortabele losse bedden en een wastafel. Douche en toilet op de gang. Daarnaast zijn er nog vier extra kamers met elk twee losse bedden en een gedeelde toilet en douche op de gang in een accommodatie op een paar minuten van ons huis. 

Op het boekingsformulier kun je kiezen voor een kamer voor jezelf of voor een gedeelde kamer. Nb. Boek op tijd voor een één persoonskamer en een kamer in het huis zelf.

Relaxte sfeer

Ben je opzoek naar gezelligheid dan ben je bij Single Events aan het goede adres. 

De activiteiten zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk met anderen in contact komt en je snel op je gemak voelt.

Het borrelen, wandelen en fietsen (in de zomer), het gezellige huis  waar mensen zich vaak al snel thuis voelen, maar ook de zelfverzorging bij dit arrangement dragen hieraan bij.

We hebben gemerkt dat mensen vaak erg enthousiast zijn over de weekenden. Een reactie: “ontspannen sfeer en leuke activiteiten die het makkelijk maken om anderen beter te leren kennen en me thuis te voelen, ook al zijn mensen net als ik voor de eerste keer mee”.

Zorgeloze ervaring

Met Single Events hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van maaltijden, overnachtingen of activiteiten. Alles is geregeld. Ook het programma.

Jij kunt je zo volledig kunt richten op het genieten van je weekend in een heerlijk huis, de leuke activiteiten en het ontmoeten van interessante mensen. Genieten van de gezelligheid en ontspanning van dit arrangement. 

Gevarieerde activiteiten

Het programma dat Single Events heeft opgesteld biedt tal van leuke activiteiten, zoals een wandeling van circa 8 km met een relaxed tempo, een relaxte fietstocht met diverse stops (in de zomer) en culturele uitstapjes, maar ook borrelen, de barbecue of gourmetten en relaxen bij het huis. Ook wordt er s’ avonds vaak muziek gedraaid en gedanst en soms is er ook nog een dansworkshop.

De meeste deelnemers doen vaak aan het hele programma mee. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook programmadelen overslaan en je eigen plan trekken, of lekker relaxen in of bij het huis, aan jou de keus!

Ervaringen van singles zoals jij

“Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met een Singles Weekend: het weekend in Eerbeek. Leuke groep, enthousiaste mensen waar ik al snel een leuk en vertrouwd contact mee heb opgebouwd. Genoten in een prachtige, natuurrijke omgeving met vrolijke, enthousiaste mensen. Ik zou zeggen mensen: ben je alleen en zoek je een leuke uitdaging in gezelschap van personen met dezelfde interesse in bijv. natuur, cultuur, etc., schroom dan niet om eens mee te doen. Een echte aanrader!”

Joost

“Weekend Eerbeek was mijn eerste activiteit bij SE. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE!”

Margot

“Single Events is een prima concept als je alleen bent en een nieuwe start wilt maken of met mensen wilt omgaan die in dezelfde situatie zitten. Ik zou zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Probeer het gewoon eens een keer uit. Ga mee wandelen, lekker dansen of doe mee met een ander leuk uitstapje! Relaxed en gezellig! En Petra, complimenten hoor!”

Renata

Ik doe vaak mee met wandelingen en weekenden en kijk er altijd weer naar uit! Zeker na de ervaringen van de vorige wandelingen en weekenden zal de volgende ook weer mooi zijn! Heb inmiddels ook leuke contacten overgehouden aan de weekenden doordat je dan langer met elkaar optrekt. Vooral de weekenden vind ik een aanrader!”

Jean Hans

“Ik heb me heel goed vermaakt. De wandel- en fietstochten tijdens het singlesweekend waren mooi en niet te lang. Super gezellige avonden. Leuke deelnemers en organisatie. Voor herhaling vatbaar!”

Arno

“Wat heb ik een leuk weekend gehad in Eerbeek!  Gezellige mensen, leuke gesprekken, lekker gedanst en heerlijk gegeten. Complimenten voor het personeel en de keuken van het hotel. En uiteraard Petra bedankt voor het organiseren!”

Marijke

Heb je interesse in dit weekend?

Reserveer vrijblijvend je plek

Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag bericht van ons met meer informatie. 

Dit betreft een optionele reservering. 100% vrijblijvend – Je zit nergens aan vast.

Nb. Wil je er echter zeker van zijn dat je een plekje hebt (onze weekenden lopen namelijk vaak snel vol)? Wacht dan niet langer en maak je reservering nu definitief! Boek en betaal hier om direct je plaats veilig te stellen!

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Veelgestelde vragen

Het huis is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Je wordt namelijk door ons opgehaald bij bushalte in Handel ( 5 autominuten). Bereikbaar met de bus vanaf NS station Den Bosch of Eindhoven.  Geef graag aan op het boekingsformulier als je dit wilt, als carpoolen niet lukt.

Of carpoolen is ook mogelijk. Je vinkt op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen en je ontvangt de maandag voor het weekend een carpoollijst met overzicht van deelnemers met en zonder auto, voornaam, woonplaats en telefoonnummer. Je kunt dan eventueel carpoolafspraken maken. Altijd iemand in de buurt of iemand die je ergens wil oppikken bij een station of bushalte!

Soms wel, soms niet. Soms meer mannen, soms meer vrouwen. Het is altijd afwachten. Maar wel altijd gezellig! En daar gaat het tenslotte om. 

De meeste deelnemers van de Single Events weekenden zijn single mannen en vrouwen 50- en 60-plussers. Maar ook 70-plussers en eind 40-ers gaan vaak mee. Het zijn vooral mensen die actief  zijn en houden van gezelligheid. En tja, wat is leeftijd? Je bent zo jong of oud als je je voelt toch? Wij sluiten niemand uit op leeftijd! Voel je je aangetrokken door een weekend? Laat je niet weerhouden en kom gewoon. Het is altijd gezellig, je bent welkom! 

De meeste mensen komen net als jij alleen.

Veel mensen vinden dit, net als jij mogelijk, spannend. Maar we horen vaak dat dit nergens voor nodig was.

Tijdens de weekenden van Single Events wordt je goed opgevangen door de gastvrouw. Maar ook worden makkelijk contacten gelegd met mensen die al vaker zijn geweest. Omdat iedereen alleen komt zijn de mensen vaak heel open, je hebt snel contact met elkaar en voelt je al snel op je gemak, ook omdat het gelijkgestemden zijn. 

De mensen staan altijd open om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen een leuke tijd te hebben.

En mensen die eenmaal geweest zijn komen daarna graag weer terug, omdat het zo gezellig en laagdrempelig was. En als je vaker komt heb je ook een grotere kans dat je bekenden tegenkomt die je al op een vorig single uitje bent tegengekomen.

Je bent niet de enige! Net als jij zijn er altijd meer mensen die voor de eerste keer komen naar een weekend.

Juist omdat de mensen alleen komen en vaak ook niemand kennen, staan ze open voor contact. De sfeer is altijd erg relaxed! Je wordt goed opgevangen door andere mensen die al vaker zijn geweest en bij Single Events door onze gastvrouwen/ – heren.

Je maakt makkelijk en contact en mensen voelen zich vaak snel op hun gemak. Je zult het merken. 

Ja, er ontstaan ook vriendschappen en relaties.

Zo groeien contacten vaak uit. Worden nieuwe afspraken gemaakt.

Singles vinden stapmaatjes, wandelmaatjes, eetmaatjes en vriendengroepjes.

Vriendschappen ontstaan en nieuwe liefdes bloeien op.

Als je op tijd boekt kun je altijd een kamer voor jezelf boeken! Kies je voor een gedeelde kamer dan delen je in bij iemand van je geslacht. Met ieder een eigen bed. 

– Actieve singles met brede interesses. Van actief en uitgaan tot spiritueel.

– Andere alleenstaanden die sociaal actief en ondernemend zijn. 

– Singles, die andere singles, gelijkgestemden willen ontmoeten.

– Singles die open staan voor nieuwe contacten.

– Alleenstaanden die genoeg vrienden hebben, maar vaak met relatie.

– Singles die andere singles willen ontmoeten (en wie weet een date of nieuwe relatie).

Mijn naam is Petra Haarman, oprichter van Single Events. Sinds 2009 organiseer ik wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor de wat oudere alleenstaanden. 

Hoe ontstond Single Events?

Omdat ik zelf single was en nieuwe mensen wilde leren kennen, organiseerde ik in juni 2009 een borrelavond voor singles in Arnhem.

Dit was met zo’n vijftig single bezoekers direct al een groot succes! Ik zocht op dat moment werk en had de smaak te pakken, dus ik ging wekelijks singlecafés  en wandelingen organiseren  voor alleenstaanden in Arnhem en vele andere steden. Dit werd een groot succes en zo creëerde ik zelf een nieuwe baan!

Het enthousiasme onder de bezoekers was groot en al snel kwamen daar weekendjes weg bij voor singles met Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren en zeilweekenden met Hemelvaart.

Ook nu zijn de weekenden nog steeds gezellig en druk bezocht, vandaar dat er nu meer weekenden zijn door het jaar heen!

Leuk je op een weekend te ontmoeten! Graag tot dan!

  • Omdat ze nieuwe mensen willen leren kennen, buiten hun eigen vriendenkring
  • Omdat ze net verhuisd zijn.
  • Omdat hun relatie over is of hun partner is overleden.
  • Omdat ze nieuwe activiteiten willen beleven en ontdekken.
  • Omdat ze dingen samen willen doen,  leuker dan alleen.
  • Of juist omdat ze dingen willen doen die je niet zo snel alleen doet. 
  • Omdat ze klaar zijn met daten en liever ontmoeten in real life, relaxter en effectiever dan daten.
  • Omdat ze toe zijn aan een nieuwe relatie.