Nazomer singlesfeest & barbecue Wageningen

14 -15 september 2024

Zin in een zwoele zomeravond met andere alleenstaanden, lekker eten en dansen? Kom naar dit gezellige feest met zo’n 50 tot 70 singles, meest 50- en 60-plus, in knus hotel.

Vanaf 155 euro

Ontspannen sfeer met gezelligheid en lekker eten.

Samen genieten van leuke activiteiten.

Lekker wandelen en fietsen in de natuur.

Zaterdag: barbecue en feest

Vanaf 14.00 uur kun je inchecken in het hotel en je spullen naar de kamer brengen. Er is nog geen programma, je kunt nog een stukje wandelen. TIP: Kom eerder! Bezoek (zelf) ’s middags kasteel Doorwerth of een van de musea in het leuke stadje Wageningen.

Vanaf 17.00 uur word je hartelijk ontvangen door Petra. We beginnen de avond met een gezellige borrel en kennismaking, waarbij we in wisselende groepjes aan de hand van leuke vragenkaarten elkaar beter leren kennen. En dat doen we natuurlijk heerlijk buiten op het terras!

Na het borrelen gaan we genieten van een smakelijke barbecue. Of mocht het weer dit niet toelaten dan genieten we in de knusse eetzaal van een heerlijk koud en warm buffet.

Maar de nacht is nog jong, en om 20.30 uur verplaatsen we ons naar de danszaal! Een bruisende plek, waar we samen dansen op de muziek vanaf de 70’s. Ook kun je kletsen en rustig zitten op het terras of in de lounge.

Om 0.30 u eindigt het dansfeest. Het is een avond vol vreugde, verbinding en onvergetelijke momenten. Iedereen keert naar zijn of haar kamer terug met een glimlach op het gezicht. 

Zondag: wandeling

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we voor een relaxte wandeling van circa 8 km door het Renkums Beekdal. We lopen, veelal over onverharde paden, door bossen langs de beek, over landgoed Quadenoord met Afrikaanse beelden en over een vlonderpad over moerassige weiden en langs kleinschalig akkerland.  Halverwege genieten we van een pauze met drankje en lekkers (geen horeca).

Terug in het hotel genieten we nog na met een kom heerlijke soep en dan volgt helaas het afscheid.  Met ons hart gevuld met mooie herinneringen aan dit gezellige feestweekend, keren we huiswaarts.

Knus familiehotel

Knus viersterren hotel Nol in ’t Bosch in Wageningen is de plek waar we dit feest vieren. De gastvrije entree, de huiselijk sere en restaurant plus de danszaal met parketvloer en bar, het terras en de lounge zullen bijdragen aan een prettige sfeer.

Het vriendelijke personeel zal er voor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt.

De comfortabele kamers zijn voorzien van één of twee (enkele met drie) comfortabele , uit elkaar geplaatste bedden, alsook een badkamer met douche en toilet of bad, bureau en een zitje.

Kies voor een eigen kamer of deel een kamer. Als je een kamer wilt delen, geef dan op het formulier aan met wie. Of ken je (nog) niemand? Geen zorgen, we koppelen je aan iemand van hetzelfde geslacht. Er zijn altijd gelijkgestemden die net als jij graag een kamer willen delen.

Relaxte en open sfeer

Voor gezellige feesten en weekendjes ben je bij Single Events aan het goede adres. De activiteiten zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk met anderen in contact komt en je snel op je gemak voelt.

Zo leer je op deze avond al snel andere singles kennen tijdens de kennismakingsborrel in wisselende groepjes en tijdens het eten. We horen vaak dat mensen zich al snel op hun gemak voelen.

We hebben gemerkt dat mensen vaak erg enthousiast zijn over onze feesten en weekenden. Een reactie: “ontspannen en open sfeer en leuke activiteiten die het makkelijk maken om anderen beter te leren kennen en me thuis te voelen, juist ook omdat veel mensen net als ik voor de eerste keer mee zijn en omdat ze alleen komen. Dit schept al snel een band”.

Zorgeloze ervaring

Met Single Events hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van maaltijden, overnachtingen of activiteiten. Alles is geregeld. Ook het programma.

Jij kunt je zo volledig richten op het genieten van je feest/weekend in een heerlijk hotel, de leuke activiteiten en het ontmoeten van interessante mensen. Genieten van de gezelligheid en ontspanning en van een ‘mini-vakantie’-gevoel. 

Ervaringen van singles zoals jij

“Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met een Singles Weekend. Leuke groep, enthousiaste mensen waar ik al snel een leuk en vertrouwd contact mee heb opgebouwd. Genoten in een prachtige, natuurrijke omgeving met vrolijke, enthousiaste mensen. Ik zou zeggen mensen: ben je alleen en zoek je een leuke uitdaging in gezelschap van personen met dezelfde interesse in bijv. natuur, cultuur, etc., schroom dan niet om eens mee te doen. Een echte aanrader!”

Joost

“Weekend Eerbeek was mijn eerste activiteit bij SE. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE!”

Margot

“Single Events is een prima concept als je alleen bent en een nieuwe start wilt maken of met mensen wilt omgaan die in dezelfde situatie zitten. Ik zou zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Probeer het gewoon eens een keer uit. Ga mee wandelen, lekker dansen of doe mee met een ander leuk uitstapje! Relaxed en gezellig! En Petra, complimenten hoor!”

Renata

Ik doe al jaren regelmatig mee met feesten, wandelingen en weekenden en kijk er altijd weer naar uit! Heb inmiddels ook leuke contacten overgehouden aan de weekenden doordat je dan langer met elkaar optrekt. Vooral de weekenden vind ik een aanrader!”

Jean Hans

“Ik heb me heel goed vermaakt. De wandel- en fietstochten tijdens het singlesweekend waren mooi en niet te lang. Super gezellige avonden. Leuke deelnemers en organisatie. Voor herhaling vatbaar!”

Arno

“Wat heb ik een leuk weekend gehad!  Gezellige mensen, leuke gesprekken, lekker gedanst en heerlijk gegeten. Complimenten voor het personeel en de keuken van het hotel. En uiteraard Petra bedankt voor het organiseren!”

Marijke

Heb je interesse in dit feestweekend?

Reserveer vrijblijvend je plek

Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag bericht van ons met meer informatie. 

Dit betreft een optionele reservering. 100% vrijblijvend – Je zit nergens aan vast.

Nb. Wil je er echter zeker van zijn dat je een plekje hebt (onze weekenden lopen namelijk vaak snel vol)? Wacht dan niet langer en maak je reservering nu definitief! Boek en betaal hier om direct je plaats veilig te stellen!  We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Veelgestelde vragen

Carpoolen lukt vrijwel altijd. Je vinkt op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen en je ontvangt uiterlijk de maandag voor het event een carpoollijst (overzicht van deelnemers, voornaam, woonplaats en telefoonnummer). Je kunt dan eventueel carpoolafspraken maken. Altijd iemand in de buurt of iemand die je ergens wil oppikken bij een station of bushalte!

OV?

Hotel ligt op 1,5 km van bushalte ‘Renkum Bellevue’. Deze is bereikbaar met de bus vanaf NS  Ede-Wageningen of Wageningen Busstation.  Hier kunnen wij je ophalen, geef dit uiterlijk vrijdag door aan Petra (je ontvangt hierover nog een mail). Echter adviseren wij om te carpoolen, dit lukt vrijwel altijd.

Op dit feest, dat we vier keer per jaar organiseren, komen meestal zo’n 50 tot 70 feestgangers.

Op de website van Single Events kun je een update zien van het aantal deelnemers.

Soms wel, soms niet. Soms meer mannen, soms meer vrouwen. Het is altijd afwachten. Maar wel altijd gezellig! En daar gaat het tenslotte om. 

De meeste deelnemers van de Single Events weekenden zijn single mannen en vrouwen 50- en 60-plussers. Maar ook 70-plussers en eind 40-ers gaan vaak mee. Het zijn vooral mensen die actief  zijn en houden van gezelligheid. En tja, wat is leeftijd? Je bent zo jong of oud als je je voelt toch? Wij sluiten niemand uit op leeftijd! Voel je je aangetrokken door een weekend? Laat je niet weerhouden, kom gewoon, altijd gezellig! Voel je welkom! 

De meeste mensen komen net als jij alleen.

Veel mensen vinden dit, net als jij mogelijk, spannend. Maar we horen vaak dat dit nergens voor nodig was.

Tijdens de weekenden van Single Events wordt je  opgevangen door onze gastvrouw Petra. Ook worden makkelijk contacten gelegd met mensen die al vaker zijn geweest. Omdat iedereen alleen komt zijn de mensen vaak heel open, je hebt snel contact met elkaar en voelt je al snel op je gemak, ook omdat het gelijkgestemden zijn. 

En mensen die eenmaal geweest zijn komen daarna graag weer terug, omdat het zo gezellig en laagdrempelig was. En als je vaker komt heb je ook een grotere kans dat je bekenden tegenkomt die je al op een vorig single uitje bent tegengekomen.

Je bent niet de enige! Net als jij zijn er altijd meer mensen die voor de eerste keer komen naar een weekend.

Juist omdat de mensen alleen komen en vaak ook niemand kennen, staan ze open voor contact. De sfeer is altijd erg relaxed! Je wordt goed opgevangen door andere mensen die al vaker zijn geweest en bij Single Events door onze gastvrouwen/ – heren.

Je maakt makkelijk en contact en mensen voelen zich vaak snel op hun gemak. Je zult het merken. 

Als je op tijd boekt kun je altijd een kamer voor jezelf boeken! Kies je voor een gedeelde kamer dan delen we je in bij iemand van je geslacht. Met ieder een eigen bed. 

Dat is geen enkel probleem. Je kruist op het boekingsformulier aan dat je vegetarisch bent, dan houden we hier rekening mee.

Dat is geen enkel probleem. Je vult op het boekingsformulier bij de betreffende vraag in welk dieet je volgt of wat je allergie is, dan houden we daar rekening mee.

Ja, er ontstaan ook vriendschappen en relaties.

Zo groeien contacten vaak uit. Worden nieuwe afspraken gemaakt.

Singles vinden stapmaatjes, wandelmaatjes, eetmaatjes en vriendengroepjes.

Vriendschappen ontstaan en nieuwe liefdes bloeien op.

– Actieve singles met brede interesses. Van actief en uitgaan tot spiritueel.

– Andere alleenstaanden die sociaal actief en ondernemend zijn. 

– Singles, die andere singles, gelijkgestemden willen ontmoeten.

– Singles die open staan voor nieuwe contacten.

– Alleenstaanden die genoeg vrienden hebben, maar vaak met relatie.

– Singles die andere singles willen ontmoeten (en wie weet een date of nieuwe relatie).

Mijn naam is Petra Haarman, oprichter van Single Events. Sinds 2009 organiseer ik wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor de wat oudere alleenstaanden. 

Hoe ontstond Single Events?

Omdat ik zelf single was en nieuwe mensen wilde leren kennen, organiseerde ik in juni 2009 een borrelavond voor singles in Arnhem.

Dit was met zo’n vijftig single bezoekers direct al een groot succes! Ik zocht op dat moment werk en had de smaak te pakken, dus ik ging wekelijks singlecafés  en wandelingen organiseren  voor alleenstaanden in Arnhem en vele andere steden. Dit werd een groot succes en zo creëerde ik zelf een nieuwe baan!

Het enthousiasme onder de bezoekers was groot en al snel kwamen daar weekendjes weg bij voor singles met Kerst, Oud en Nieuw, Pasen, Pinksteren en zeilweekenden met Hemelvaart.

Ook nu zijn de weekenden nog steeds gezellig en druk bezocht, vandaar dat er nu meer weekenden zijn door het jaar heen!

Leuk je op een weekend te ontmoeten! Graag tot dan!

  • Omdat ze nieuwe mensen willen leren kennen, buiten hun eigen vriendenkring
  • Omdat ze net verhuisd zijn.
  • Omdat hun relatie over is of hun partner is overleden.
  • Omdat ze nieuwe activiteiten willen beleven en ontdekken.
  • Omdat ze dingen samen willen doen,  leuker dan alleen.
  • Of juist omdat ze dingen willen doen die je niet zo snel alleen doet. 
  • Omdat ze klaar zijn met daten en liever ontmoeten in real life, relaxter en effectiever dan daten.
  • Omdat ze toe zijn aan een nieuwe relatie.